Измамата с евтини самолетни билети във Фейсбук е действала от

...
Измамата с евтини самолетни билети във Фейсбук е действала от
Коментари Харесай

Измамата с евтини самолетни билети във Фейсбук действала от поне 8 години

Измамата с евтини самолетни билети във Facebook е работила от най-малко 8 години, описват другари на мъжа, който измами десетки консуматори.  

Зад подправения профил с името Александър Николов евентуално стои Спас Василев от Кочериново, като един от постовете му издаде от кое място разгласява. 

В мрежите 35-годишният Александър Николов се показва като добре просветен мъж, който живее в Париж. За себе си твърди, че е работил щабовете на френски кандидат-президенти, а в последните няколко години, че е чиновник в компании като „ Еърбъс ”.

Така той стартира да предлага и да обезпечава евтини самолетни билети. По тази скица излъгани са фамилията Габриела и Александър Стоименови, които губят 4000 лв. за билети до Мексико.

" Много хора пропищяха от него и тогава се е усетил, че би трябвало да се усъвършенства, другояче ще го намерят. Той това работи - да се свързва с хората и да им написа. По този метод печели пари ", описа другар на Спас Василев пред bTV.

По думите му първоначално жертви на Спас били най-вече негови другари. 

" Доста хора се почувствахме неуместно, излъгани от човек, който сякаш ни беше другар ", споделя той.

Спас учи френски език в благоевградска гимназия, а преди този момент - в учебното заведение в Кочериново. Студентските си години изкарал в Ница. На другари разказал, че работи на летището в Ница, споделял и хрумвания за офис в България. 

Според проверяващи последните измами на Спас Василев надвишават 20 000 лв.. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР