Измама с екскурзия в Канада за хиляди долари? Туристическа група

...
Измама с екскурзия в Канада за хиляди долари? Туристическа група
Коментари Харесай

Българи дадоха една торба пари за мечтана екскурзия до Канада, но кацнаха в Торонто жестоко прецакани

Измама с екскурзия в Канада за хиляди долари? Туристическа група от Самоков и Пазарджик заплати хиляди долари за екскурзия оттатък Океана за няколко седмици, която обаче напълно не се оказва такава, каквато им е дадено, оповестява Нова телевизия.
" Представител и притежател на туристическата компанията е Станислава Банкова. Плащането беше осъществено на три пъти. Първоначално бяха две вноски от по 3 500, а след това една от 1600. Значи сме платили 8 600 лв.. Доплатихме и още пари за някои вътрешни екскурзии ", уточни един от участниците в туристическата група Райко Масларски.
Още при кацането си в Торонто обаче те схващат, че нещо не е наред. В хотела им споделят, че четирите им нощувки не са платени. Следващата спирка са градовете Квебек и Отава, където двете нощувки са платени. В Монреал обаче туристите се сблъскват с нов проблем - нощувките там също не са заплатени.
В програмата е очакван и круиз с транспортен съд... който също се оказва неплатен.
" От компанията нищо не обясниха. Казаха общи приказки ", разяснява Масларски. Накрая цялата група се завръща в България на лични разходи.
От туристическата организация дадоха обещание да компенсират подведените туристи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР