Измама! Мъж с профил Иподякон Георги Владимиров (Казаков) добавя хора,

...
Измама! Мъж с профил Иподякон Георги Владимиров (Казаков) добавя хора,
Коментари Харесай

Внимание! Фалшив иподякон проси пари за лечение

Измама! Мъж с профил Иподякон Георги Владимиров (Казаков) прибавя хора, показва се за послушник в най-различни манастири и желае да му се изпращат пари за лекуване, оплакаха се читатели пред Lupa.bg.

" Когато му написах, че първо ще ревизира дали в действителност е по този начин, той ме блокира, изтри част от известията, които не му изнасят и стартира да наскърбява с най-долни думи. Едно, че не прилича на,,послушник " да приказва по този начин, второ, че очевидно е компрометиран и се опасява от правдата и така нататък " - съобщи пред уеб страницата ни жена, която е разобличила измамника.



Ето и публично известие от Църногорския (Гигински) манастир във връзка същото лице:

Известяваме миряните и всички доброжелателни люде, че през последните няколко седмици лицето Георги Владимиров Казаков злоупотребява с доверието на хората, като се показва за послушник в нашия манастир, който е болен и сякаш има потребност от финансова помощ. Нямаме отношение към индивида, не е бил записван като послушник при нас.

Напоследък се е напълнило със шарлатани и психологично заболели, които аплайват за " послушници ". За да разберем кой какъв е ни трябват ден-два, с цел да пообщуваме и да следим. За жал очевидно и на мошениците това време е задоволително, с цел да изградят своята " легенда ", с която да заблуждават доброжелателните и дружелюбни хора.

За всички свои монаси и послушници Църногорският монастир поставя съответни грижи, като им е обезпечен достъп до качествени медицински и стоматологични грижи.

Молим всички, на които са известни недобросъвестните дейности на Георги Казаков, да разпространят това известие.



Профилът на измамника
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР