Измъчени родители от китайския град Ченг-ту издирвали дъщеричката си цели

...
Измъчени родители от китайския град Ченг-ту издирвали дъщеричката си цели
Коментари Харесай

Родители намериха изчезналата си дъщеря след цели 24 години, но радостта им се оказа още по-голяма

Измъчени родители от китайския град Ченг-ту издирвали дъщеричката си цели 24 години. Чи Фенг изчезнала, когато била едвам на три годинки. Оттогава родителите й не спирали да губят вяра, че някой ден ще я намерят. Бащата на момичето даже сменил работата си и станал таксиметров водач, с цел да има по-голям късмет да откри щерка си, като обикаля из града.

Малкото момиченце изчезнало от магазина на родителите си, които продавали плодове и зеленчуци. Бащата Ванг, който трябвало да се грижи за щерка си, отскочил до различен прилежащ магазин, с цел да скапе по-голяма банкнота. Когато след няколко минути се върнал, детето му към този момент било изчезнало.
Случилото се обърнало наобратно живота на унищожените родители.

Полицейското следствие не довело до никакви резултати. Бащата тогава решил да стане таксиметров водач, а на задния прозорец на колата налепил плакати със фотоси, които показвали по какъв начин би трябвало да наподобява щерка му в този момент.

На фотографиите не била изгубената Чи Фенг, а по-възрастната й сестра. В детството двете доста си приличали и по тази причина татко й решил да употребява нейни фотоси. " Може пък един ден в колата ми да се качи моята щерка и да се разпознае ", обяснявал бащата.

Случаят трогнал китайските медии и те описали историята на фамилията, което години не губело вяра, че ще открие щерка си. Историята стигнала и до служител на реда, който се занимавал с разработване на портрети по изложение за търсене. Решил да направи един и на изчезналата Чи Фенг. Така фотороботът почнал да се популяризира и из обществените мрежи.

Един ден фотографията стигнала и до към този момент 27-годишната Чи Фенг, която се разпознала и решила да намери татко си, както и да се подложи на ДНК проби. Те потвърдили, че точно тя е изгубената от толкоз години щерка.
Оказало се, че от самото начало момичето живяло на другия завършек на Китай, хиляди километри от първичния си дом, където била възпитавана от осиновителите си.

През 1994 година те разкрили момичето в различен град на цели 20 километра от нейния роден.



Когато най-сетне всички се срещнали, Чи Фенг изненадала родителите си. На срещата пристигнала дружно със сина и щерка си. Така унищожените родители внезапно се сдобили още веднъж освен с изгубеното си дете, само че станали баба и дядо.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР