Измъчената съпруга на шотландец, паднал от круизен кораб, разкри болката

...
Измъчената съпруга на шотландец, паднал от круизен кораб, разкри болката
Коментари Харесай

Седем сърцераздирателни думи на съпругата на британски турист, 23, за когото се страхуваше, че ще умре след падане зад борда по време на круиз

Измъчената брачна половинка на шотландец, паднал от круизен транспортен съд, разкри болката си, до момента в който обезверено се опитваше да го търси.

23-годишният Лиам Джоунс се смяташе за мъртъв, откакто претърпя отблъскващ случай в Северно море по време на почивката на живота си. Той изчезна на MSC Euribia, до момента в който плаваше от Саутхемптън за Амстердам, Холандия, на седемдневно пътешестване за рождения ден на майка му. Говорейки, до момента в който сърцераздирателното търсене продължава, брачната половинка му сподели: „ Чувствам се толкоз изгубена. Той просто... си отиде “.

Студентът по обществени действия от Дънди беше забелязан преди този момент на палубата от сестра си на 16 март, откакто е изпратил известие на брачната половинка си София Макфий вкъщи, заявявайки, че се усеща морска болест. MSC удостовери, че пасажер е липсващ по време на круиза и чиновници от полицията на Хемпшир се качиха на борда на кораба, когато дойде назад в Обединеното кралство, с цел да проверяват.

20-годишната София беше унищожена и сподели, че е била оставе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР