Излязла през декември миналата година, Insurgency: Sandstorm на New World

...
Излязла през декември миналата година, Insurgency: Sandstorm на New World
Коментари Харесай

Insurgency Sandstorm получава първото си голямо обновление

Излязла през декември предходната година, Insurgency: Sandstorm на New World Interactive е привлякла на вниманието на удовлетворен брой геймъри за тези съвсем четири месеца. Това разбираме от ново известие на страницата на играта в Steam. Заедно с това, студиото анонсира и излизането на първото огромно обновяване за заглавието.

Половин милион са хората, които са си закупили Sandstorm. Това става мотив, основателите на играта да разгласят и понижение на играта с 20%. Въпросното понижение важи до на следващия ден.

Обновлението, за което пишат New World Interactive съдържа нови оръжия, както и полигон, на който да ги тествате. Сред оповестените оръжия са полуавтоматичните MP5A2 и MP5A5, картечниците M240B и MG3 и револвера PF940. Всички тях ще може да изпробвате в Range – новата подготвителна карта, или да се включите в аркадния режим. Последният ще предложи надалеч Team Deathmatch за до 24 индивида.

„ Доволни сме от отзивите и приема на Insurgency: Sandstorm, които получаваме до момента. Това обновяване е индикатор за нещата, които предстоят да се случат: големи, постоянни, безвъзмездни обновления и огромни усъвършенствания в геймплея. За да се присъедините към нас, ние ви каним да се възползвате от понижението на играта с 20%, налично до пети март “, гласи анонса на обновлението. Заедно с всичко разказано, то прибавя голям брой по-дребни усъвършенствания и промяна във всички аспекти на играта. Пълният лист с промени може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР