Изложението за студентски бригади в САЩ по програмата Work and

...
Изложението за студентски бригади в САЩ по програмата Work and
Коментари Харесай

Започва изложението за студентски бригади в САЩ за лятото на 2018 г.

Изложението за студентски бригади в Съединени американски щати по програмата Work and travel ще се състои на следващия ден от 11.00 до 16.00 часа в залата на парк-хотел "Витоша " в Студентския град в София. Това оповестиха уредниците на форума от плана "Световно обучение ".

На ревюто претендентите ще се срещнат с изискванията за работа и с първите настоящи предложения, преди да бъдат открити формалните изявленията с работодателите зад граница. Ще бъде предоставена информация за най-хубавите работните позиции за лятото на 2018 година на територията на 14 от най-предпочитаните американски щати за работа.

Българските студенти ще се срещнат със свои сътрудници, работили в Америка през предишното лято, които ще ги осведомят за детайлности при избора, с изявленията и с пътуването. Ще бъде показана и настояща информация за цената на програмата, по какъв начин може да се финансира и какво може да се работи - съгласно равнището на британския език на претендентите.

Изложението се провежда в границите на интернационалния план "Световно обучение " месец, откакто администрацията на президента Доналд Тръмп се отхвърли от желанието си да анулира студентските бригади по програмата за междукултурен продан Work and travel, показват уредниците. По данни на "Световно обучение ", всяка година по програмата за Съединени американски щати пътуват сред 5500 и 6000 български студенти на възраст сред 18 и 28 години. Те могат да избират сред работа в хотели, курорти, заведения за хранене, магазини, увеселителни паркове, басейни, национални паркове и разнообразни туристически обекти.

Заплащането на труда им е сред 7.25 и 15 $ на час според от работната оферта при работна седмица от 30 до 40 часа. Средната сума, която студентите изкарват за едно лято, е сред 4000 и 6500 $, а при работа на повече от едно работно място размерът на възнаграждението може да доближи сред 10 000 и 12 000 $. Това трансформира програмата в желан метод за изкарване на средства за заплащане на образованието в България и за покриване на разноските за студентския живот, разясняват просветителните съветник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР