Изложението за квалифицирани кадри - ще се проведе на 29

...
Изложението за квалифицирани кадри - ще се проведе на 29
Коментари Харесай

Над 100 работодатели се очакват на кариерно изложение Career Show 2021

Изложението за квалифицирани фрагменти - ще се организира на 29 септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30 септември в онлайн формат, оповестиха организаторита. Очаква се в събитието да се включат над 100 работодатели и повече от 4000 квалифицирани претенденти.

са водачи в разнообразни сфери и показват благоприятни условия за развиване на хора с разнородни умения и опит. На форума са показани работодатели в областта на IT, финанси, аутсорсинг, търговия и логистика, телекомуникации, инженерство и индустрия и други Малка част от фирмите, които ще чакат своите нови чиновници са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL и други

“Career Show е място за нови благоприятни условия и изцяло професионално и личностно развиване. Събитието завоюва доверието на стотици работодатели и се наложи като водещо кариерно ревю у нас. Щастливи сме, че предоставяме на квалифицираните, окуражени и търсещи хора платформа за тяхното развиване. Подкрепяме устрема към придвижване напред и сме признателни на всички участници за доверието. Интересът към Career Show става все по-голям с всяко последващо издание. Това ни въодушевява и стимулира да сътворяваме оптимално потребно преживяване за участниците на всяко наше събитие”, разяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Част от ревюто всяка година е, в която потвърдени експерти от разнообразни сфери, споделят своя опит. Тази година формулите за триумфа си ще разкрият специфичните посетители на събитието Миролюба Бенатова, Левон Хампарцумян, Силвена Роу, тв водещата Десислава Стоянова, режисьорът Крис Захариев, Йордан Дъбов и доста други.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР