Изложението Автомобилен салон Варна - Palace Auto, бе открито днес

...
Изложението Автомобилен салон Варна - Palace Auto, бе открито днес
Коментари Харесай

Кметът призова за разумно шофиране при откриването на изложението Автомобилен салон Варна

Изложението Автомобилен салон Варна - Palace Auto, бе намерено през днешния ден в Двореца на културата и спорта. На повърхност от над 1000 кв. м. вземат участие вносители на Audi, Hyndai, Mercedes, Mitsubishi, Jeep, Volvo, Jaguar, Ford, Toyota, Lexus, Nissan, Skoda, Peugeot, Zundert Extremе и други Над 40 тестови автомобила ще бъдат ситуирани на особено обособена зона пред ДКС за тест драйв от искащите, оповестиха от ДКС.

Официални посетители на събитието бяха кметът на Варна Иван Портних, регионалният шеф Стоян Пасев, Павлин Косев – ръководител на Варненската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, кметовете на региони, а хазаин бе Минко Христов - изпълнителен шеф на Двореца на културата и спорта. 

Кметът Иван Портних поздрави участниците и уредниците за възраждането на едно от знаковите изложби във Варна. " Вярвам, че посетителите ще могат да се срещнат с новите трендове и технологии в сектора. Всички знаем, че автомобилът е част от голям бизнес – на производители, застрахователи, търговци, само че той е и ежедневна нужда. И в тази връзка желая да прикани за рационално и отговорно държание на пътя “, сподели кметът. 

Той напомни, че във Варна следва и друго знаково събитие, обвързвано с колите - 50-то юбилейно издание на Международното Рали България. Церемониален старт ще бъде даден в петък, в 20,30 ч. на площад " Св. Св. Кирил и Методий “ пред Катедралата. А надпреварите ще са в събота и неделя, като градският стадий ще бъде по бул. " Васил Левски ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР