Изложбата с автор Радослав Първанов откри народният представител от БСП

...
Изложбата с автор Радослав Първанов откри народният представител от БСП
Коментари Харесай

Нинова на изложба „Аз съм българка“ в НС: Подкрепяме такива млади хора, които популяризират българските красота и традиции

Изложбата с създател Радослав Първанов откри националният представител от Българска социалистическа партия Вяра Емилова
По самодейност на народния представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Вяра Емилова в Народното събрание се откри галерия „ Аз съм българка “ с създател Радослав Първанов. Изложените фотоси в „ Клуба на народния представител “ показват красиви български дами с обичайни носии, снимани на знакови кътчета на България.

„ Искам да поздравя Радослав за това, че е посветил време, младост и сили на българските обичаи, на българската хубост, на българската жена. Поздравявам неговите родители, че са го възпитали в това да почита България, нейните хубости, нейната география, история, обичаи и семейственост. Бих желала да пожелая от името на цялата парламентарна група „ Българска социалистическа партия за България “, на него и на фамилията му, да бъдат здрави, да предават тази обич към България, към българската носия, към българските обичаи на всички към себе си и на поколенията след тях. Да ги поздравим и да им благодаря, че разпространяват България посредством тези обичаи и хубост на всички места по света, тъй като има с какво да се гордеем. С това, което виждаме на фотосите – природата, историческите места, българските носии и българските девойки – ние печелим сърцата на доста хора отвън България. Нека дружно да се обединим и да поддържаме такива начинания на такива младежи. Те заслужават нашето почитание “, поздрави водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова младия фотограф.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР