Изложбата живопис Животворно на Стела Стефанова е подредена в галерия

...
Изложбата живопис Животворно на Стела Стефанова е подредена в галерия
Коментари Харесай

Животворно със Стела Стефанова

Изложбата живопис " Животворно " на Стела Стефанова е подредена в изложба " Възраждане " в Пловдив до 4 март. Творбите може да се прегледат онлайн, в салона на галерията, също по този начин на уеб страницата и на фейсбук страницата на арт салона.
" Колко изумителен може да бъде резултатът от гения и труда на две женски ръце. Ръце, не избрали за творчество по-лесното - платното или хартията. Избрали дървото. И тогава се е случила живописната магия на една мощна и истинска креативна фикция. За да избликнат цветове, облици, орнаменти, съставящи амалгамата на Красотата, в най-истинския смисъл на понятието й.
Ако търсите в изобразителното изкуство нещо ново, хармония и лирика, хубост и душевно обаяние, тази галерия е Вашата! ", написа галеристката Краси Алексиева.
Стела Стефанова е родена в Пловдив през 1979 година Има висше техническо обучение. Работила е в областта на рекламата и вътрешния интериор. Член е на Дружеството на пловдивските художници, а от 2023 година - и на Асоциация арт наив България.
Печелила е второ място в Биенале " Наив България " през 2021 и 2023 година Миналата година има и номинация за млад създател на Годишната галерия на Дружеството на пловдивските художници.
Авторка е на няколко независими изложения в Пловдив и София, има участия в разнообразни планове и сборни експозиции у нас, както и във конгреси в Словакия и Словения, присъединяване в майсторски клас на Ян Глозик.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР