Изложбата Хуморът и сатирата през очите на габровци е подредена

...
Изложбата Хуморът и сатирата през очите на габровци е подредена
Коментари Харесай

Хуморът и сатирата през очите на габровци

Изложбата " Хуморът и сатирата през очите на габровци " е подредена в зала 6 на реновирания трети етаж на Музея на хумора и сатирата в Габрово до месец март. Тя е опит за обществено шерване на вижданията и полезностите на една локална общественост посредством основаване на краткотрайна галерия с творби от сбирката на музея. В нея участниците, в ролята на куратори, показват своите разбирания за ролята на сатирата като честен коректив на обществото и властта, научи ДУМА от домакините.
Тази галерия се основава на правилата за работа с общности и замесване на посетителите в работния развой в културните институции. Богатият опит на сътрудниците от Норвежкия университет за зелено развиване Hogskulen for Gron Utvikling даде добра основа за преобразяване на жителите от пасивно възприемащи музейния роман в " основатели " посредством изкуството на едни по-различни и въодушевени от опита на общността истории, показват уредниците.
В резултат се роди галерия, чиито куратори са членове на Клуба на инвалида в Габрово - ново преживяване за посетителя, което намига с лека подигравка към полезностите на нашето общество, към това кое е значимо и дали обществото ни пораства интелектуално с нужната скорост.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР