Излизат подробности за ученика-стрелец от Тексас, пише британският вестник The

...
Излизат подробности за ученика-стрелец от Тексас, пише британският вестник The
Коментари Харесай

The Independent: Излизат подробности за ученика-стрелец от Тексас

Излизат детайлности за ученика-стрелец от Тексас, написа английският вестник The independent. Димтриос Пагурицис е ученикът, който откри пукотевица в час по изобразяване в гимназия в град Санта Фе, щата Тексас и умъртви 10 души, множеството възпитаници и един преподавател.

При случая са ранени още 10 души, от които двама са в сериозно положение. Пагурицис е направил нападението още сутринта директно след началото на образователните занятия, като е нахълтал в кабинета по изобразяване, изкрещял е „ Изненада! “и е почнал да стреля слепешката в стаята. Преди това е разгласил в профила си в обществената мрежа „ Facebook “ фотография с тениска на която написа „ Роден да убива “.

Нападателят е от същото учебно заведение и е спортувал американски футбол. Също по този начин е вземал присъединяване в танцова натрупа към локалната гръцка православна църковна енория, чиито енориаши са цялото му семейство. Свещеникът споделя, че е познавал незадълбочено Димитриос от трупата по танци, като младежът не е имал извънредно държание и не е предизвиквал никакви подозрения. Негов съотборник от футболния тим отхвърля Димитриос да е бил обект на учебно принуждение и твърди, че двамата са се разбирали добре. Стрелецът е арестуван в Галвестън без право на гаранция по обвиняване за съзнателно ликвидиране на повече от едно лице. Той се е предал самичък на полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР