Излизаш с човек, който гледа картините по стените по време

...
Излизаш с човек, който гледа картините по стените по време
Коментари Харесай

6 основни правила за връзка с интроверт

Излизаш с човек, който гледа картините по стените по време на празненство и не си пада по излизанията, шумните празненства и нощни клубове. Той избира да си стои вкъщи, избира спокойствието и тишината, както и интимната обстановна, в кято сте единствено двамата. Но пък ти харесва дa прекарваш време с него, а и си допадате много... Проблемът е, че не знаеш по какъв начин тъкмо да се държиш с него. Е, във всеки случай препоръките на психолозите няма да навредят.

Без да стават неразбирателства и без да приемаш нещата прекомерно във вътрешността, би трябвало да си подготвен да му дадеш персоналното пространство, от което има потребност, и да, става въпрос за доста от него.

Едно от постоянно срещаните неправилни схващания е, че интровертите са скромни и срамежливи хора. Това въобще не е по този начин! Сред откритите, радостни и доста дейни хора има доста интроверти. Те се отличават с това, че просто имат потребност от време за себе си и за отмора, за рестарт, за презареждане, до момента в който екстровертите се стремят към непрестанно другарство с други хора, тъй като тях пък тъкмо това ги зарежда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР