Излизането от Парламента е тежко политическо решение. То не е

...
Излизането от Парламента е тежко политическо решение. То не е
Коментари Харесай

Ирена Анастасова разкри кога БСП ще се върне в Парламента и коментира поведението на Марешки

" Излизането от Парламента е тежко политическо решение. То не е просто по този начин, тъй като на нас не ни се работи. Но откакто нямаме признати оферти, има ли смисъл една съпротива да стои в Парламента?! Просто няма да се върнем в случай, че няма помяна. Не бих споделила, че това е добре. Две години непрекъснато настояваме за промени в Избирателния кодекс. 10 часа причини. Нищо от нашите оферти не е признато. 16 часа в зала не бяхме чути. "  

Това разяснява в студиото на " Плюс минус " Ирена Анастасова - секретар на ПГ на Българска социалистическа партия за България.

" Това е резултат от многократни наши опити в действителност да създадем Парламента работещ орган. Върнаха старите преференции, върнаха други неща в Избирателния кодекс. Кога ни послушаха за ЦИК? Когато излязохме.

Вие и хората в страната видяхте държанието на господин Марешки. Дава публични изказвания, че напуща Народното събрание, питат го за претекстовете, той изяснява, че занапред следва да се прецизират тези претекстове. С техните гласове стартира работата на Народното събрание през днешния ден. Това е малко " иди ми, пристигна ми ". Нашето държание не е такова, то се вижда. 

В неделя на съвещанието на Националния съвет ще бъде избран лидерът на листата и ще бъде избран броят на нашите бъдещи евродепутати от гражданска квота и съдружните сътрудници. 
Водачът би трябвало да пази визията на Българска социалистическа партия за мястото на България в Европа. 

Ако бъде определен един, това няма да е загуба за различен. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР