Излизането на вечеря с приятели може да бъде забавно изживяване,

...
Излизането на вечеря с приятели може да бъде забавно изживяване,
Коментари Харесай

Яростта на мама от сметката от £60 за вечеря за рожден ден, когато яденето й струва много по-малко

Излизането на вечеря с другари може да бъде занимателно преживяване, само че когато пристигна време за сметката, нещата могат да станат малко неуместни, изключително в случай че я разделяте - и една жена се ядоса, защото трябваше да отдели повече, в сравнение с й коства яденето.

Понякога разделянето на сметката може да улесни заплащането - само че какво да вършиме когато те карат да плащаш повече, в сравнение с си имал? Тази жена беше объркана, когато беше помолена да заплати спомагателни 20 паунда към менюто си с три ястия - и не можа да разбере за какво е без джоб.

Тя изясни по какъв начин всеки е бил помолен да заплати авансово за тристепенното хранене, което е трябвало да коства £40, защото тя е проверила уеб страницата на ресторанта. Въпреки това тя беше помолена да заплати общо 60 паунда и отиде в онлайн форума Babycentre, с цел да попита дали би било незаслужено да слага под подозрение спомагателните 20 паунда. Тя написа: „ Току-що получихме покана за рожден ден на родственик, който беше запазен за началото на идната г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР