Излизането на среща след развода или голяма раздяла може да

...
Излизането на среща след развода или голяма раздяла може да
Коментари Харесай

6 съвета от експерти за нови запознанства след развод

Излизането на среща след развода или огромна разлъка може да бъде минно поле за дамата на междинна възраст. Може би даже по-трудно, в сравнение с да се чудите какво да облечете на дадена среща, къде да отидете, кой ще заплаща - да не загатваме даже по какъв начин изобщо да намерите човек, с който да се срещнете в този самоуверен, нов свят на запознанства в интернет - всичко това от време на време тушира желанието ви да опитате. Защо е толкоз мъчно?

Носът на мъжа разкрива характера му, проверете! (СНИМКИ)

" Разведената жена може да се почувства доста уязвима в подобен стадий, частично тъй като е имала брачен партньор, който да я " защищава ", а в този момент тя би трябвало да се бори със света сама ", доктор споделя Диана Киршнер.Толкова мъчно е също, прибавя тя, тъй като, откакто сте още веднъж на сцената на връзките и запознанствата, може да се почувствате отново като младеж, нестабилна и несигурна, да вземем за пример да се чудите дали той ще се обади още веднъж, написа beu.bg.
И по този начин, по какъв начин можете да извършите „ пост-разводното” запознанство - без значение дали търсите уместно време или добър (смислен човек) - по-малко обезсърчително? Прочетете препоръките, които ще ви оказват помощ да спечелите благоразположението на Купидон.
1.Разберете дали сте подготвени


9 признака, че е време да сложите завършек на връзката си
Независимо дали е предходна една или шест години след решението за бракоразвод, може би в никакъв случай няма да знаете с безспорна сигурност, че сте подготвени за друга връзка. Вместо това " нормално е ясно, когато не сте подготвени ", т.е., когато самата концепция ви отблъсква, споделя Сюзън Пейс Гадуа, терапевт и създател на „ По-силна ден след ден: Размисли за излекуване и възобновяване след развода”. Но щом влезе в съзнанието ви концепцията да отидете на среща, вие най-малко сте подготвени да започнете, споделя тя. Ако се окаже в действителност извънредно, можете да извършите крачка обратно и да изчакате още малко.
2. И да изпитвате боязън, направете го все пак.

Размишлявайки върху сюжетите за запознанства, доста разведени дами се усещат освен пъклен напрегнати, само че и " същински изтормозени от мисълта ", споделя доктор Киршнер. Само не забравяйте, че вашите страхове са естествени - в края на краищата, вие сте се справили с огромно изменничество и катаклизми - и не е нужно да „ прескачате” интервала на адаптация. " Опипайте почвата. Споделете с доверени другари, че желаете да се срещате с хора. Приемайте предложения за празненства. "
3.Избягвайте отрицателното мислене.


Въпреки че не е нещо ново жена, ранена от мъчителен бракоразвод, да прави изказвания като " всички мъже са гадняри " или " всички свестни мъже са заети ", това явно не е добър метод да се стартира връзка, споделя доктор Киршнер. " Този метод на мислене може да блокира вашето въодушевление - и да ви накара да ограничите възможностите си да намерите любовта ". Принуждавайки се да държите отрицателните си мисли под надзор, скоро ще придобиете навика да мислите оптимистично, което от своя страна ще ви направи по-готови за нови срещи.
4.Трябва да знаете, че с вас всичко е наред


Разводът може също да провокира подозрения, че „ има нещо " неправилно " към нея, откогато бракът й се разпадна”, споделя доктор Киршнер. Ако това е по този начин, започнете да се упражнявате още в този момент да разпознавате мисли, които ви предизвикат отрицателно,а когато стартират да се появяват подозренията ", визуализирайте великански червен знак стоп, или глас, който крещи: " Спри! ", Казва доктор Киршнер.
5.Определете своето желание за срещите.


Решихте да започнете да се срещате още веднъж с някого-не е ли задоволително ясно това? Не изцяло, споделя доктор Киршнер. " Седнете и помислете какво тъкмо желаете.Партньор в живота? Краткосрочна връзка, която може да докара до нещо? Само малко развлечение за момента? Идеята е, че би трябвало умишлено да решите по какъв начин желаете да продължите ", което от своя страна ще дефинира по какъв начин ще процедирате със срещите.
6.Преосмислите дефиницията си за срещи.
Гадуа, която управлява работни срещи за дами, ги пита за думи, които им идват на разум, когато мислят за " срещи ". Не е изненадващо, че се появяват думи като " ужасни " и " страшни ". Ако се чувствате по същия метод, тя дава този съвет: " Предлагам ви да опитате да преосмислите срещата като премеждие или като обучение ", споделя тя. " Запознаването може да бъде метод да изострите и обществените си умения. " И, несъмнено, метод да се измъкнем от къщи и да се забавляваме!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР