Излизането на ПП от залата в Народното събрание даде резултат,

...
Излизането на ПП от залата в Народното събрание даде резултат,
Коментари Харесай

Гюров, ПП: Излизането от зала даде резултат, Карадайъ почна да звъни на партиите

„ Излизането на Политическа партия от залата в Народното събрание даде резултат, Борисов направи крачка обратно за Изборния кодекс, Карадайъ стартира да звъни по групите като чиновник на прът център ”, това съобщи депутатът Андрей Гюров в „ Лице в лице ” по bTV. След въпрос на водещата Цветанка Ризова, националният представител от Политическа партия посочи, че водачът на Движение за права и свободи е звънял на парламентарни групи, с цел да уговаря нови диалози за изборния закон.

Според Гюров признатите на нощното съвещание на правната комисия промени, машинното гласоподаване става безсмислено. „ Това е като да си изтеглите пари от банкомата, и след това да би трябвало да влезете в банката, с цел да ви ги даде чиновник ”, разяснява депутатът.

Няма да преговаряме за държавно управление с Българска социалистическа партия и с никоя друга мощ, която поддържа този Изборен кодекс, тъй като за нас той е антибългарски, разяснява Андрей Гюров. Прекъсваме диалозите за всевъзможни кабинети с каквито и да е мандати, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР