Излизаме на протест днес в 12.00 часа пред Съдебната палата

...
Излизаме на протест днес в 12.00 часа пред Съдебната палата
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Европейските лидери се страхуват от Ердоган

Излизаме на митинг през днешния ден в 12.00 часа пред Съдебната палата във Варна. Ердоган няма място в България, изобщо на територията на Европейския съюз, изключително след последните военни провокации на територията на Кипър и Сирия и нарушаването на правата на личните си жители. Това сподели в утринния блок на БТВ ръководителят на партия "Възраждане " Костадин Костадинов.

На фона на всичко тази среща е един тип капитулация пред следващия ултиматум на турския президент пред Европейския съюз. Унизително е да видиш по какъв начин ръководителите на Европейски Съюз ще са тук с цел да се молят за следващ път Ердоган да не пуска мигранти през границата, а той няма никакво желание да прави отстъпки, желае си трите милиарда за мигрантите, акцентира Костадинов. Европейските водачи се опасяват от Ердоган, добави той.

Нашата страна от дълго време не е страна, тя е територия, и ръководещите се държат като управници на вилает. България е превърната в едно директно хранилище, на територията на което се срещат Европейски Съюз и Турция. Нашата роля е сведена до обслужващ личен състав, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР