Излизам с името, честта и достойнството си пред всички Вас.

...
Излизам с името, честта и достойнството си пред всички Вас.
Коментари Харесай

Искаме, можем и знаем как да направим така, че русенската икономика да се управлява и развива и парите на русенци да останат тук

Излизам с името, достойнството и достолепието си пред всички Вас. Не се укривам зад политически централи и сглобки. Можех да направя комплицирани обединения, с разнообразни кръгове, само че избирам да се изправя самичък против всички, тъй като човек живее за името и достолепието си. И най-важното е след 4 години да мога да ходя по улиците, да виждам хората в очите и да не се срамя от това, което съм направил.

Влязохме в тази конкуренция, тъй като чувството беше, че всичко е уредено и мачът е свирен.

Хората не ги интересува какво ще стане с града и е безсмислено да се прави каквото и да е, тъй като великите сили се били разбрали. Моята същина, че постоянно би трябвало да се боря против неправдите, ме подтикна да се включа в тази конкуренция. Аз съм бил за истината, аз съм за истината и постоянно ще бъда за истината!

През последните 4 години групата общински съветници от Съюз на демократичните сили бяхме единствената и най-остра съпротива на сегашната пагуба. Всяко нещо, което сме споделили аз и моята група се случи - с неправилни планове, с непозволено консумиране на средства, случи се с това, че 4 години градът остана в застой.

За да действа добре градът, един кмет и екипът му би трябвало да изчистят града, да го подредят и да вдъхнат сигурност. Сигурност на възрастните хора, сигурност на младежите, сигурност на хората в неравностойно състояние, сигурност на хората, които се занимават с просвета, изкуство и сигурност на децата, които са и бъдещето на града ни.

С екипа, който надграждаме, можем да го създадем, тъй като имаме точна и ясна стратегия. Готови сме да поемем отговорност. Искаме да се съпоставяме с водещи градове, желаеме градът ни да притегли повече туристи, да се приказва повече за него в медиите – единствено позитивно, да служи за образец. Искаме русенци да останат да живеят тук. Искаме и ще го създадем, с цел да останат нашите деца тук и да се развиват. Искаме, можем и знаем по какъв начин да създадем по този начин, че русенската стопанска система да се ръководи и развива и парите на русенци да останат тук.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР