Излезте на протест в 19 часа в сряда пред Съдебната

...
Излезте на протест в 19 часа в сряда пред Съдебната
Коментари Харесай

Демократична България зове за протест след акцията на прокуратурата в МВР

Излезте на митинг в 19 часа в сряда пред Съдебната палата в София, с цел да подкрепите демокрацията в този момент. Това приканиха съпредседателите на “Демократична България “ Христо Иванов и Атанас Атанасов .
Двамата разяснява, че тече широкомащабна интервенция по заплашване на хората, които на политици от опозицията. Версията на прокуратурата е, че става дума за акция против един почитан служител на реда, който е контактувал с Васил Божков по линия на търговията с антики.
“Пеевски, Гешев и Борисое се пробват да си върнат самодейността и попречат да излезе нескрито това, което се е случвало в службите. Да попречат на хората от службите да излязат от режима на страхуване “, разяснява Христо Иванов.
Той направи паралел сред нахлуването в президентството след акцията в Росенец и настоящето навлизане в Министерство на вътрешните работи, откакто стартира инспекция на подслушването.
“Моментално стартира тази интервенция за респектиране, заплашване и задръстване на устата “, сподели Иванов.

Атанасов изясни, че след изборите на 11 юли в новия парламент “Демократична България “ ще предложи привикване на анкетна комисия за инспекция на подслушването.
 Прокуратурата пробва да се меси в изпълнителната власт, регистрира представителят на Министерски съвет Прокуратурата пробва да се меси в изпълнителната власт, регистрира представителят на Министерски съвет
Виждаме опити на прокуратурата намерено да се меси в работата на изпълнителната власт “, съобщи представителят на Министерски съвет Ант...
Христо Иванов добави, че прокуратурата се пробва да “маскирано дейностите си като акция против Черепа “.
“Някои неразумни назначения на служебното държавно управление в действителност дава опция за такива пропагандни внушения. Ама те тия връзки в този момент ли ги откриха? В случая обаче става дума за огромна интервенция против всички от службите. Ние се обръщаме към хората в службите. Всички вие, които не сте си цапали ръцете, а вие, които сте си цапали ръцете, само че мислите, че повече по този начин не може, вие, които вярвате в достойнството на пагона, да знаете, че има политическа мощ, която е подготвена да ви поддържа. Не се поддавайте на боязън, излизайте и говорете “, прикани Христо Иванов.
Той добави: “Всички жители би трябвало да излезем, да създадем огромен митинг и да желаяме оставката на Гешев. Ние би трябвало да защитим опцията на истината да излезе нескрито “.
“Само всеобщ обществен митинг ще постави тези хора по местата им. Трябва да подкрепите демокрацията. Крайно време е да бъдат ометени “, добави Атанасов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР