Излезе втората част от интервюто на Кристиано Роналдо пред португалската

...
Излезе втората част от интервюто на Кристиано Роналдо пред португалската
Коментари Харесай

Кристиано: Меси ме направи по-добър играч, както и аз него

Излезе втората част от изявлението на Кристиано Роналдо пред португалската телевизия TVI. В нея той приказва за взаимоотношенията си с огромния си съперник Лионел Меси, за националния тим, както и за сънародника си Жоао Феликс.

За взаимоотношенията си с Меси

Няма никакво подозрение, че той ме направи по-добър състезател, както и аз него. Съперничествата са положителни, здравословни са - във футбола и във всеки различен спорт. Имам най-голямото удивление към кариерата на Лео, а той изрази съжалението си от това, че напуснах Ла Лига. Това е, тъй като имахме съревнование, което той харесваше. Това е изцяло обикновено - потребното съревнование, което съществува във футбола. Професионално се разбираме доста добре.

Дали съм имал вечеря с Меси? Не, само че може би в бъдеще - за какво не? Не бих имал проблем с това - той е аржентинец, както и приятелката ми.

Cristiano: " Messi made me a better player and I did the same to him " https://t.co/THYK2Ih4Lh " Our rivalry was mutually beneficial and we get on great " pic.twitter.com/1sOe2i2aOC
— AS English (@English_AS) 22 август 2019 година За бъдещето си в националния тим

Не затварям вратата. Докато към момента имам силата и мотивацията, постоянно ще съм на линия за Португалия. Ще се откажа от националния тим, когато към този момент не ме желаят. Световното състезание в Катар? Не го отчислявам. Мисля, че към момента може да ме има за него.

За най-хубавите си моменти с Португалия

Насладил съм се на толкоз доста прелестни моменти с националния отбор. Може би най-вече на последните пет години. Наистина обичам да играя за страната си, не ме питайте за какво.

Дали ще се откаже от футбола в родината си

Понякога се прибирам в Португалия, изключително в Лисабон и Мадейра. Това е страна, където бих желал да пребивавам и съм уверен, че след няколко години аз и моето семейство ще живеем в Португалия.

Would this be the greatest dinner of all time?

" I have never been to dinner with him but why not in the future? I would have no problem with doing that, " @cristiano told @tvi pic.twitter.com/oubAWbXM8o
— 433 (@official433) 22 август 2019 година За Жоао Феликс

Имам огромни очаквания в него. Той е брилянтен състезател, който разполага с огромен капацитет, макар че към момента има някои аспекти от играта, в които да се усъвършенства. Както Жоао, по този начин и Бернардо Силва, макар че Бернардо е малко по-възрастен. Нямам никакво подозрение, че и двамата ще са сполучливи.

От какво се нуждае Жоао Феликс, с цел да бъде сполучлив

Той мина в друго състезание, което е по-трудно. Той играе със и против други футболисти. Трябва да е квалифициран душевен за всички рецензии, които ще понесе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР