Излезе от печат поредната книга на арх. Петя Назърова, дългогодишен

...
Излезе от печат поредната книга на арх. Петя Назърова, дългогодишен
Коментари Харесай

Представят новата книга на арх. Петя Назърова „Кърджали 110 години – хронология на съзиданието”

Излезе от щемпел следващата книга на арх. Петя Назърова, дълготраен основен проектант на община Кърджали, обвързвана със историята и съграждането на родопския град.

Тя се споделя „ Кърджали 110 години – последователност на съзиданието ”.

Книга ще бъде показана на специфична среща с кърджалийци, която ще се организира на 15 декември от 17 часа в постройката на Бизнесинкубатора на ул. „ Екзарх Йосиф ”.

„ Успях, другари! След едногодишни премеждия държа в ръцете си книгата, която посветих на основаването на моя град- „ Кърджали-110 години съзидание “! Градът, който е приютил дедите ми, бежанци от Беломорска Тракия, където са родени и живели родителите ми и в който и аз работих и отгледах децата си, заслужава този подарък! ”, написа във фейсбук профила си арх. Назърова.

Тя благодари на редактора на книгата доктор на ф.н.Ничка Бечева и на Елица Георгиева, която е изготвила дизайна и предпечатната подготовка, на Калин Ботев, който дал прелестни фотоси с дрон, на всички, които финансирали отпечатването на изданието, на девойките от библиотеката и архива, на тези, които дали свои фотографии.

„ Благодаря и на старите кърджалийци, с които си побъбрихме спомняйки си отминали времена! ”, споделя още арх. Петя Назърова и кани кърджалийци на промоцията на книгата  „ Кърджали 110 години – последователност на съзиданието ”.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР