Излекувайте се със солена вода – ето какви са невероятните

...
Излекувайте се със солена вода – ето какви са невероятните
Коментари Харесай

Излекувайте се със солена вода – седемдневен курс

Излекувайте се със солена вода – ето какви са невероятните й изгоди

Може би не сте знаели, че можете да се излекувате с елементарна солена вода! Вода с морска сол, употребявана на празен корем, възвръща работата на целия организъм единствено за една седмица! Солената вода покачва имунитета, форсира обмяната на веществата, укрепва костите, възстановява равнищата на кръвната захар и така нататък

Излекувайте се със солена вода – ето по какъв начин да си приготвите тази напитка.
Ще ви е нужна едра морска сол. Разредете 1 чаена лъжичка сол в чаша гореща вода, в случай че напитката е прекомерно солена, прибавете още вода. Пийте тази течност 7 дни поред на празен корем заран. След направете отмора за една седмица и продължете с лекуването. Всяка заран си приготвяйте нова напитка.

Как да се излекувате със солена вода? Седемдневен курс за излекуване на тялото.

За какво е потребна солената вода
Във водата с морска сол има голямо количество микроелементи. Ето за какво, в случай че сте на диета без сол, тогава лишавате тялото си от повече от 80 потребни детайла.

Солта работи като натурален антибиотик за червата и възстановява работата на целия стомашно-чревен тракт.

Солената вода предотвратява чупливостта на костите и остеопорозата.

Спомага за поддържането на естествени равнища на телесната течност. Физиологичният разтвор, който се употребява в медицината, също има солен усет.

Солената вода оказва помощ за нормализиране на психо-емоционалното положение, както и усъвършенства качеството на съня, поддържа равнището на мелатонин и серотонин в положително положение.

Солената вода оказва помощ за втечняване на слузта в синусите при настинки, като съвършено отстранява и храчките от белите дробове.

Полезната напитка с морска сол усъвършенства тена на лицето и изглажда кожата. Важно е да се знае, че използването на тази напитка не се предлага за тези, които страдат от бъбречно заболяване. За лечебни цели, би трябвало да употребявате единствено морска сол, елементарната сол не е подобаваща за тази цел!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР