Излежаващ присъдата си популярен автокрадец е бил заловен със забранени

...
Излежаващ присъдата си популярен автокрадец е бил заловен със забранени
Коментари Харесай

Само в BulNews! Надзиратели влязоха в килията на Ярослав Георгиев във врачанския затвор и намериха Рога на изобилието, полицията си трае

Излежаващ присъдата си известен автокрадец е бил хванат със неразрешени предмети и субстанции във врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.
Случаят е от понеделник вечерта и до този миг за него не бе обявено в полицейския бюлетин на Министерство на вътрешните работи. Медията ни съзнателно изчака 3 дни с оповестението на новината, с цел да забележим дали ще бъде оповестена публично от правораздавателните институции. Това не се случи и е сладкодумен знак за разпънат чадър над пандизчията.
Главният воин е известният столичен автоджамбазин Ярослав Георгиев. Мъжът лежи за куп обири на коли и мотоциклети. Сред гилдията е прочут с това, че преди години отмъкна джипа на дъщерята на Бойко Борисов. Заради тези си осъществявания в този момент той е във врачанския затвор.
В понеделник вечерта, при рутинна инспекция в неговата килия, са били открити мобилен телефон, кокаин и чай за пушене. Дежурният офицер неотложно уведомил районното ръководство за откритите при тараша неразрешени субстанции и предмети. В пандиза пристигнали дознатели, които правили оглед до 1.30 часа през нощта.
Любопитното е, че това е вторият случай напоследък, в който хващат в крачка Ярослав Георгиев. В началото на месеца в неговата килия още веднъж са били открити мобилен телефон и опиати. Както тогава, по този начин и в този момент, тази информация остана скрита за обществото. По тази причина не е ясно дали на провинилия се пандизчия са наложени спомагателни санкции за съхранението и потреблението на неразрешени предмети и субстанции.
За реда зад решетките отговоря зам.-началникът по режима Румен Вачев. От няколко месеца занданът е с нов шеф, само че Вачев продължава да извършва основните функционалности. Продължават и да се откриват телефони и опиати измежду лишените от независимост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР