"Излъгах властите на Щатите! Кръшнах в карантината и не ме

...
"Излъгах властите на Щатите! Кръшнах в карантината и не ме
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Излъгах властите на Щатите и не ме хванаха

"Излъгах управляващите на Щатите! Кръшнах в карантината и не ме глобиха 5000 $. 14 дни трябваше да съм затворена, само че аз имам опит със пандизите и се измъкнах. Иначе 5000 $ е санкцията за домакина, който ме извика тук, плюс затвор. Ако бяха ме хванали щяха да имат най-малко основателна причина да ме затворят, единствено че не ме хванаха. " С тези думи онлайн в интернет Анита Мейзер изненада своите почитатели. В момента тя гостува на приятелката си Петя на остров Кайлуа, Хавай, Съединени американски щати.

"Тук съм при другари, добре че са те, че съм ошушкана, бедна съм. На този остров най-хубавото е, че няма животни, само че има акули. Но те мен няма да ме изядат, пък в случай че на в случай че го създадат в България ще пишат: „ Анита Мейзер изядена от акули “. Какъв кеф за някои хора! Няма да има потребност от заравяне. Правя тези клипчета за вас хора, тъй като аз мога да си го изживея, но знам, че някой от вас ме харесва, други не, но и те да са живи и здрави “, каканиже Анита и снима лайв океана и къщите към него.

„ ук никой не кара Mercedes, само че пък къщите са за повече от 5 милиона. Аз такива пари не съм виждала, само че съм си добре. Пожелавам на вас хора, да не позволявате мощните на деня да се гаврят с вас. И мен ме прецакаха, само че Господ ме избави. Вече съм тук и съм свободна “, хвали се Анита и пуска на фотоси по бански 60-годишното си охолно тяло, писа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР