Излъчвателят каза, че се е извинил на въпросните, както и

...
Излъчвателят каза, че се е извинил на въпросните, както и
Коментари Харесай

Епизодът на University Challenge беше оттеглен, след като състезатели с увреждания се оплакват от разпоредбите за достъпност

Излъчвателят сподели, че се е извинил на въпросните, както и Lifted Entertainment, продуцентската компания, която прави University Challenge, който в този момент се води от Амол Раджан.

Коледното шоу на University Challenge включва екипи от изтъкнати ученици, които постоянно включват звезди, които се състезават за своята алма матер.

Според BBC продуцентският екип сподели, че не може да даде надписи, само че добавеното аудио изложение ще бъде налично - което не беше.

Прочетете повече:

Съобщено е, че на един от въпросните състезатели е казано минута преди камерите да стартират да се въртят, нямаше да има аудио изложение и техният капитан трябваше да им помогне.

Казаха се, че второ искане за надписи е било отхвърлено. Говорител на BBC сподели: „ Можем да потвърдим, че епизод от идната поредност на Alumni University Challenge няма да бъде излъчен, тъй като двама от състезателите считат, че техните условия за достъп не са били задоволително изпълнени от проду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР