Излъчващият Ричард Кийс твърди, че е чул, че Шаби Алонсо

...
Излъчващият Ричард Кийс твърди, че е чул, че Шаби Алонсо
Коментари Харесай

Ричард Кийс твърди, че Ливърпул вече е договорил сделка за заместника на Юрген Клоп

Излъчващият Ричард Кийс твърди, че е чул, че Шаби Алонсо е решил да се причисли към Ливърпул и да размени Юрген Клоп в края на сезона.

56-годишният Клоп удостовери през януари, че ще се отдръпна това лято, като призна, че „ изчерпва силата си “ и е „ уверен “, че напускането е вярното решение. Германецът завоюва няколко огромни оценки, откогато размени Брендън Роджърс през октомври 2015 година, в това число Висшата лига и Шампионската лига.

Сега обаче Червените имат сложната задача да намерят правоприемник на Клоп, който реализира толкоз доста по време на престоя си на Анфийлд. Бившият полузащитник на Ливърпул Алонсо е измежду любимците за заместител на Клоп, откакто изведе Байер Леверкузен до 38 мача без загуба, до момента в който гледат към историческа първа купа в Бундеслигата.

А Кийс към този момент показа информация, че Алонсо е взел решение да напусне Леверкузен и да премине в Ливърпул. Той сподели в блога си: „ Както постоянно споделям, когато споделям вести като тази – тези огромни покупко-продажби ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР