Излъчването на годно, работещо и стабилно правителство е задължително. Тази

...
Излъчването на годно, работещо и стабилно правителство е задължително. Тази
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Излъчването на годно, работещо и стабилно правителство е задължително

Излъчването на годно, работещо и устойчиво държавно управление е наложително. Тази позиция на Движение за права и свободи изрично съобщи от Брюксел ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ, написа Dnes.bg.

Заедно с водача на европейските либерали Илхан Кючюк той бе в сърцето на Европа за присъединяване в срещата на върха на ръководителите на демократични партии в Европа. Карадайъ беседва с четирима министър председатели - на Люксембург - Ксавие Бетел, на Нидерландия - Марк Рюте, на Естония - Кая Калас и на Белгия Александер де Кро, а също по този начин с еврокомисари, евродепутати и водачи на партии, членове на АЛДЕ.

" Движение за права и свободи направи само вероятния ход. С номинацията на Йордан Цонев за ръководител на Народното събрание. ние дадохме късмет и опция двата конфронтационни лагера да правят отстъпка обратно, с цел да отпушим процеса и да стартира работа Народното събрание, до момента в който се образува болшинство. Ако се образува болшинство, което да излъчи годно и устойчиво държавно управление, от което има потребност страната през днешния ден, тогава болшинството ще си избере и ръководител на Народно събрание. Ако не може да се образува такова болшинство, то тогава отново ще се върви на избори ", добави Карадайъ.

" Номинираният от Движение за права и свободи за ръководител на Народно събрание Йордан Цонев е умел парламентарист. С максимален опит в Народно събрание. В последните три национални събрания, където също имаше голяма доза борба, ненавист и опълчване, господин Цонев бе индивидът, който търсеше разговор с другите конфронтиращи се лагери. Това е вероятен вид за решение на рецесията ", безапелационен бе той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР