Излъчването на четвърти епизод от втори сезон на сериала на

...
Излъчването на четвърти епизод от втори сезон на сериала на
Коментари Харесай

Сериалът „Вина“ на БНТ отново с лидерска позиция в неделната вечер

Излъчването на четвърти епизод от втори сезон на сериала на Българска национална телевизия - „ Вина " - е гледано от 452 000 фенове в неделната вечер на 28 януари. Това го слага преди всичко в телевизионния ефир с аудиторен дял от 18,6% (целева група възраст 4+). Високообразованата телевизионна публика също избра сериала на Българска национална телевизия пред предаваното програмно наличие от останалите малките екрани, като 23,5% от феновете с висше обучение избраха да гледат Българска национална телевизия 1.

Епизодите от „ Вина 2 " се излъчват всяка неделя от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1, с повтаряне в събота от 16:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Повторението на четвърти епизод от втори сезон е в събота, 3 февруари, от 16:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Сериалът „ Вина " е с режисьор Виктор Божинов, сценаристи са Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Креативни продуценти на втори сезон са Виктор Божинов и Ваня Николова. Режисьор по монтажа е Нина Алтъпармакова, композитор е Петър Дундаков, оператори са Калоян Божилов и Георги Гвоздев. Художник-сценограф на актуалните епизоди е Самуил Ганев, а на епизодите в ера - Росица Бакева. Изп. продуцент е Надежда Цветкова.

В функциите са Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Лилия Маравиля, Кристина Верославова, Герасим Георгиев - Геро, Светлана Янчева, Силвия Лулчева, Димитър Селенски, Климентина Фърцова, Веселин Калановски, Дария Митушева, Мая Бежанска и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР