Изкуствено бавене на процеса при гласуването на Изборния кодекс -

...
Изкуствено бавене на процеса при гласуването на Изборния кодекс -
Коментари Харесай

Атанасова: ПП нагнетява обществено напрежение с лъжи и манипулации

Изкуствено бавене на процеса при гласуването на Изборния кодекс - по този начин Десислава Атанасова от ГЕРБ изясни дейностите на " Продължаваме промяната " в пленарната зала.
Прочетете още
По думите й депутатите от Политическа партия с неистини и спекулации в предизборна конюнктура се пробват да нагнетяват публично напрежение. Напуснаха пленарната зала, когато законът бе импортиран, вместо да изложат причините си. После 4 часа дебатираха върху заглавието, на идващия ден - 18 часа върху няколко текста. Това е изкуствено бавене на процеса, защото се вършат по 50 изявления и 30 процедури за параграфи, които към този момент са решени.

Атанасова изясни, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия не са в коалиция, нито разискват такава за вероятно държавно управление. Българска социалистическа партия няколко пъти отхвърля, че би подкрепила кабинет на ГЕРБ. Ние от своя страна имаме решение на конгреса за ръководство с Българска социалистическа партия. Не знам за какво някой се пробва да ни коалира, сподели тя пред БТВ.

Същевременно единствената тематика, по която ГЕРБ и Демократична България не са били на едно мнение, е за хартиената бюлетина.

Двете партии - ГЕРБ и Демократична България, са от едно европейско семейство - ЕНП, по тази причина може да бъдат гръбнакът и дружно да съставим държавно управление, съобщи Атанасова. " Всичко друго ми наподобява неточно към гласоподавателите. След като сме от едно семейство, по какъв начин може да не намерим тематики да си приказваме? ", попита депутатката и изясни по какъв начин на срещата с Демократична България преди 2 седмици от ГЕРБ изрично са декларирали, че са подготвени на диалози по всевъзможни тематики.

Този, който вземе мандата от президента, ще бъде номинацията на ГЕРБ за министър председател, сподели Атанасова. И прикани българските жители да имат самообладание още няколко дни, когато това ще стане ясно.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР