Изкуственият интелект влияе върху почти всички аспекти на живота през

...
Изкуственият интелект влияе върху почти всички аспекти на живота през
Коментари Харесай

Ръководителят на Google Бард вярва, че AI може да помогне за подобряване на комуникацията и състраданието: `Наистина забележително`

Изкуственият разсъдък въздейства върху съвсем всички аспекти на живота през 2023 година

От образованието до работното място до креативните инициативи, изкуственият разсъдък оставя своя отпечатък в всекидневието ни.

Ръководителят на продуктите на Гугъл Bard Джак Кравчик седна с Fox News Digital за изявление в Ню Йорк неотдавна, с цел да обсъдят по какъв начин водачът на генеративния AI Гугъл Bard се е развил, с цел да се приспособи към метода на живот на хората.

Като единствено един образец Кравчик загатна, че родителите могат да употребяват Гугъл Bard, с цел да създадат фотография на чекмеджето си за занаяти – тогава попитайте инструмента за изкуствен интелект какъв тип изкуство може да се направи благодарение на наличните консумативи.

„ Започваме с концепция и Бард ни дава опция да я превърнем в действителност – и това е супер, супер занимателно “, той сподели.

Ръководителят на продуктите на Гугъл Bard Джак Кравчик разиска по какъв начин водачът в генеративния AI Гугъл Bard се е ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР