Изкуственият интелект продължава да се развива и да става все

...
Изкуственият интелект продължава да се развива и да става все
Коментари Харесай

Grammarly Business използва ИИ, за да помогне на компаниите да подобрят производителността си

Изкуственият разсъдък продължава да се развива и да става все по-разпространен. Сега софтуерът Grammarly, който се смята за най-хубавия асистент за писане на пазара и се употребява даже от естествените носители на езика, също интегрира ИИ в услугите си.

Компанията уголемява обсега си в света на бизнеса с стартирането на Grammarly Business. Новият артикул употребява изкуствен интелект, с цел да помогне на бизнеса да усъвършенства връзката и продуктивността на фирмите.

Grammarly трансформира бизнес връзката

Новата услуга предлага многообразие от функционалности, които могат да оказват помощ на фирмите да усъвършенстват процесите си на писане. Сега софтуерът може да заключи основни акценти в дълга имейл преписка, да разпознава дали информацията към този момент е споделена със чиновниците в дадена компания и да сформира подобаващ имейл отговор.

Освен това, Grammarly Business може да се свързва с други постоянно срещани офис приложения като Slack и Gmail. Може и да разпознава предпочитани задания за чиновниците. Както нормално, софтуерът може автоматизирано да открива и поправя граматически и правописни неточности. Освен това предлага по-синтезирано и дейно писане.

Grammarly Business се предлага против месечна или годишна абонаментна такса. Софтуерът сега е в бета тестване и се чака да бъде пуснат за потребителите още тази година.

Разрастването на Grammarly на бизнес пазара е знак за възходящото значение на изкуствения разсъдък на работното място. Тъй като ИИ технологията продължава да се развива, е евентуално да забележим още повече компании да употребяват сходни принадлежности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР