Изкуственият интелект е силно застъпен в новия смартфон Honor Magic6

...
Изкуственият интелект е силно застъпен в новия смартфон Honor Magic6
Коментари Харесай

MWC 2024: Honor разкри всеобхватна AI стратегия


Изкуственият разсъдък е мощно застъпен в новия смарт телефон Honor Magic6 Pro
(снимка: Honor)

Съвместна работа сред разнообразни операционни системи, основана на изкуствен интелект, кадърен да разпознава желанията на индивида, показва софтуерният бранд H onor на почналия през днешния ден Световен мобилен конгрес в Барселона.

Две от новите устройства на компанията – смарт телефонът Honor Magic6 Pro и преносимият компютър Honor MagicBook Pro 16, определян като AI PC, към този момент са оборудвани с платформения изкуствен интелект (AI), с цел да предложат насочени към индивида преживявания, стана ясно от демонстрациите на MWC 2024.
още по темата
„ Запътили сме стремително към ерата на изкуствения разсъдък. Honor се ангажира да дава насочени към индивида нововъведения ”, съобщи Джордж Джао, основен изпълнителен шеф на Honor Device Co., Ltd.

Компанията показа новата платформа MagicOS 8.0, основана на Android. Операционната система включва платформения изкуствен интелект (AI) на Honor и първия в промишлеността потребителски интерфейс, основан на планове, като по този начин вкарва нови, многомоделни способи за взаимоотношение на хората с техните смарт устройства.

Honor акцентира на функционалностите Magic Capsule и Magic Portal. С едно допиране на лентата за вести в горната част на екрана, Magic Capsule се уголемява, с цел да предложи спомагателна информация и свързани варианти. Функцията отстрани нуждата от навигация през голям брой приложения.

„ Запътили сме стремително към ерата на изкуствения разсъдък ”, съобщи Джордж Джао, основен изпълнителен шеф на Honor Device Co., Ltd. (снимка: Honor)

Magic Portal, от своя страна, употребява изкуствен интелект, с цел да разбере държанията и инструкциите на потребителите и да рационализира комплицирани задания в един банален развой. Например, изкуственият разсъдък на Magic Portal бързо разпознава адреси в текстово известие, насочва потребителите към Гугъл Maps и по този начин улеснява навигацията.

Honor вкарва в Magic6 Pro отворения код LlaMA код на Meta, който може да извършва функционалности като въпроси и отговори, основаване на текст и схващане на прочетеното в офлайн среда. Компанията разкри също по какъв начин се ръководи автомобил със свободни ръце посредством AI система за следене на очите в Magic6 Pro.

Друг приоритет на Honor е спортната снимка с усъвършенствани скорости на снимане и по-ясни моментни фотоси. Новата и усъвършенствана Falcon камерна система е захранена от изкуствен интелект, подготвен с база данни, която е 28 пъти по-голяма от предното потомство. Magic6 Pro включва модернизиран логаритъм за снимане с изкуствен интелект, който планува и улавя решаващи моменти с ултрависока резолюция и покрива по-широк набор от спортове и придвижвания като скачане, танци и бойни изкуства.

Honor сподели в Барселона смарт телефона Honor Magic6 Pro, преносимия компютър Honor MagicBook Pro 16 и таблета Honor Pad 9 (снимка: Honor)

Новият преносим компютър Honor MagicBook Pro 16 също е захранван с AI, с цел да поддържа съдействие сред разнообразни операционни системи. Подобренията в продуктивността, произлизащи от платформения изкуствен интелект на Honor и мощния процесор, разрешават на MagicBook 16 Pro да се оправи със шерването на вести и синхронизирането на материали сред смарт телефони, лични компютри и таблети посредством функционалността MagicRing.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР