Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните

...
Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните
Коментари Харесай

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият разсъдък (AI) съставлява нова граница в региона на криптовалутните вложения, и доста се чака от неговата дарба да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

Прогнозите за 2023 година са несигурни, само че интелектът се приготвя за откриване на най-вероятните развития. Бичият пазар се чака да настъпи по време на идните два халвинга на Биткойн, когато премията за майнинг на блокове се понижи на половина.

Тази динамичност нормално провокира забележителен напредък на цените, а AI технологиите биха могли да оказват помощ вложителите да усъвършенстват своите тактики. Ще разгледаме и две предварителни продажби, които се показват доста добре и могат да донесат.

Може ли да предскаже изкуственият разсъдък крипто пазарите?

Всички знаем, че Black Rock имат AI, който им оказва помощ да вземат точните решения. Но едно е да имаш фонд за над $9 трилиона, друго е да разполагаш с елементарен чатбот. Сега дано съпоставим прогнозите на специалистите с това, което може да ни донесе изкуственият разсъдък като изгоди.



За съпоставяне се употребява ChatGPT, който може да направи безвъзмездна прогноза. Информацията в Twitter и онлайн новините е безвъзмездна, тъй че, с цел да оценим капацитета на Биткойн, ще разгледаме средства, които са изцяло безвъзмездни.

Актуални цени на Биткойн и ценова прогноза на специалистите

В момента Биткойн коства към $26,920 което е спад от към 6% на месечна база, с пазарна капитализация от $565 милиарда. Той не е отличник по на ден търгуван размер, което внушава чувство за неустановеност във връзка с бъдещите му придвижвания.

Експертите преглеждат няколко вероятни сюжета за цената на Биткойн през 2023 година Оптимистичните прогнози виждат цената на Биткойн да доближава до $40,000 през идващия месец и половина и може би до $100,000 към края на годината, цел, която мнозина вложители смятат за амбициозна. Най-екстремните прогнози, които плануват цена от $250,000, нормално се отхвърлят като прекомерно спекулативни. Пък и дано сме почтени – тези прогнози съществуват от доста години, само че по този начин и не са се сбъднали.

Реалистични прогнози слагат цената на Биткойн в диапазона $30,000 до $35,000, представляващо към 25% нарастване, и предсказват, че преди идният халвинг, цената може да доближи $50,000, представляващо съвсем двукратно нарастване.

В последна сметка, вложителите би трябвало да създадат личните си заключения въз основата на тези прогнози и своята самостоятелна тактика, която не е основана на научна фантастика. Но какво мисли изкуственият разсъдък?

ChatGPT разяснява цената на Биткойн

Изкуственият разсъдък сносно се “измъква ” от обстановката, като сподели някои съществени фактори като икономическата обстановка и Биткойн халвинга, за който приказваме. Но, за жалост, не можа да предскаже цената, която може да доближи BTC през тази година.

Оставяме на вас да решите дали да се доверите на изкуствен интелект, или на специалистите. Ако въпреки всичко предпочетете второто, можем да ви покажем две предварителни крипто продажби, които анализаторите регистрират като невероятна алтернатива.

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes е нова криптовалута , която покорява сърцето и завладява пазара на мемета. Събраните $2.16 милиона до момента в предпродажбите (само за 7 дена) са явен знак, че тази меме криптовалута има голям капацитет. Сегашната цена от $0.0262 дава опция за изключителни облаги.

$WSM не е просто криптовалута, тя е топ опция на Биткойн. Със своята голяма общественост от над 500,000 почитатели в Instagram и 200,000 почитатели в Twitter тя притегля вниманието на вложителите. С невероятните $2.16 милиона събрани досега, Wall Street Memes показва порив и капацитет, което дава късмет на токена да скочи с 10Х доста по-рано, в сравнение с Биткойн. В интерес на истината, сравнявайки възможностите за $0.26 за $WSM и $260,000 за Биткойн, всички знаем кое наподобява по-вероятно.

Но Wall Street Memes не е единствено криптовалута – това е придвижване, което реализира по едно и също време развлечение и облаги. Със своите занимателни мемета и неповторима идея, тя основава лична меме екосистема. Публикациите получават голяма публичност от огромната общественост, а препускането през предварителната продажба е феноменално.

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ е новаторски план в света на криптовалутите, който предлага изключителни благоприятни условия за вложения. На платформата може да се правят фрагментирани вложения, което обезпечава голям капацитет за доходност.

Проектът към този момент е събрал над $820,000, което свидетелства за неговата известност измежду вложителите. Цената на един $LPX токен сега е $0.0445, само че се чака да доближи $0.0565 при листване, предлагайки привлекателни благоприятни условия за облага.

Launchpad XYZ се отличава с интуитивна платформа, която дава всичко належащо на едно място. Таблото предлага информация за пазарните трендове, вести и разбори от опитни трейдъри, както и потребни препоръки за търговия.

Платформата дава образование, което оказва помощ на потребителите на Web3 от всички равнища на опит да развият своя капацитет за облага. Създаването на персонална комерсиална тактика и потреблението на този бърз търговски терминал ви разрешава да правите покупко-продажби в оптималния миг.

Освен това, Launchpad XYZ предлага вълнуващи NFT артикули, което открива нови благоприятни условия за облага за вложителите.

Заключение

Биткойн зацикли в диапазона $26,000-30,000 и всички се чудят по кое време ще скочи още веднъж. Макар упованията на някои да са прекомерно оптимистични, то множеството специалисти не чакат цената на BTC да доближи над $50,000 в скоро време, като изкуственият разсъдък даже не се нае да направи прогноза.

Все отново, в случай че желаете да инвестирате в криптовалута, която има късмет за облага от 5-10 пъти в идващите седмици, то имате късмет да постигнете това, инвестирайки в Wall Street Memes и Launchpad XYZ . Разбира се, въпреки да съществува риск при инвестиция в предварителни продажби, то опциите за напредък сграбчват сърцата на вложителите. И въпреки всичко, даже да инвестирате, не инвестирайте със сърце, а се подгответе за тактика.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР