Изкусителката Емили Ратайковски отново накара феновете си да се размечтаят.

...
Изкусителката Емили Ратайковски отново накара феновете си да се размечтаят.
Коментари Харесай

Папараци спипаха Емили Ратайковски гола на плажа СНИМКИ 18+

Изкусителката Емили Ратайковски още веднъж накара почитателите си да се размечтаят. Красавицата разгласява свои топлес фотоси от ваканцията си в Маями.

За да получи постоянен безоблачен тен върху кожата си, Емили безогледно и без срам смъкна горната част на банския си на плажа.

Моделът, който по този начин или другояче не обича да върви доста облечена, този път бе избрала да постави цялостен бански в черно.

Изглежда обаче този модел не отговаряше на стандартите ѝ за облекла и бе прекомерно покриващ за нея. Ето за какво Ратайковски напълно индиферентно го смъкна от тялото си.

Този миг е бил запечaтан от толерантен папарак, който по-късно е дал фотосите на американския таблоид Hollywood Life.

Въпреки че моделът не се тормози от голотата си, тя свенливо е прикрила бюста си с ръка, може би, с цел да не смущава плажуващите край нея.

Емили е в компанията на своята бизнес партньорка Кат Менденхал. А черният бански, който носи и съблича, е от нейната фешън марка Inamorata.

Ратайковски към този момент неведнъж се е снимала с него, с цел да го популяризира, показвайки малко или доста красивите си форми в изрязания костюм.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР