Изкривена убийца, която сложи семейната си котка в блендер, преди

...
Изкривена убийца, която сложи семейната си котка в блендер, преди
Коментари Харесай

Скарлет Блейк е изпратена в затвора за мъже, тъй като собственият й адвокат предупреждава, че нито една комисия за условно освобождаване няма да я освободи

Изкривена килърка, която постави фамилната си котка в блендер, преди да убие чужд, ще излежи присъдата си в затвор за мъже - и личният й юрист сподели, че тя евентуално в никакъв случай няма да бъде освободена.

Скарлет Блейк, 26 - която е транссексуална - беше наказана на пожизнен затвор, откакто съзнателно се насочи към Хорхе Мартин Карено, 30, до момента в който той се прибираше от една нощ в Оксфорд през юли 2021 година, преди да го нападне брутално. Тя го заведе до усамотен речен бряг, където той беше ударен по тила с бутилка водка, удушен и по-късно бутнат в река Черуел, където се удави.

Прокурорите споделиха, че Блейк е умъртвил господин Карено, тъй като тя имаше " фиксация към насилието и да знае какво би било да убиеш някого ". Убийството му стана четири месеца откакто Блейк предаваше онлайн садистичното ликвидиране на котка, заяви Кралският съд в Оксфорд.

Министерството на правораздаването удостовери, че Блейк е държан в мъжки затвор. Осъждайки Блейк, господин арбитър Чембърлейн сподели, че тя се е „ наслажд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР