Изключването на вашето устройство или превключването за един час на

...
Изключването на вашето устройство или превключването за един час на
Коментари Харесай

Meta Quest 3: Изпробвах най-новото допълнение Headspace XR към комплекта за виртуална реалност

Изключването на вашето устройство или превключването за един час на самолетен режим е добре позната концепция, която оказва помощ да се изключите… безусловно. И кой би си помислил, че един от най-новите способи за детоксикация на мозъка ви ще бъде като вземете слушалки за виртуална действителност?

Това е, което се предлага в най-новото приложение за пускане на слушалките Meta Quest 3 – първокласният комплект за виртуална действителност, който не се нуждае от кабели, щепсели или връзки към по-обемно устройство, с цел да работи. Нарича се Headspace XR, цифрово основан свят, който да ви помогне да успокоите мозъка си, както с право подсказва името му.

Жизненият свят на медитация, стимулиращи мозъка игри и холистични извършения за придвижване може да бъде изтеглен на всички устройства Meta Quest 3, до момента в който приказваме - сряда, 6 март 2024 година Разработено от Nexus Studios особено за устройството, то може да бъде открито единствено на тъкмо тези слушалки, а в случай че нямате, можете да закупите Meta Quest 3 тук.

ПРОЧЕТ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР