Изключвам сценарий Цветанов да започне работа в друга партия. Това

...
Изключвам сценарий Цветанов да започне работа в друга партия. Това
Коментари Харесай

Политолог: Ако Борисов тръгне на война със структурите, тя ще е братоубийствена

Изключвам сюжет Цветанов да стартира работа в друга партия. Това значи да влезе във война с Борисов, сподели в утринния блок на Нова телевизия политологът Димитър Ганев.

На този стадий не се дават такива индикации. Цветанов е човек, който от основаването на партията е вкоренил себе си в нея. Въпросът не опира единствено до личността. Това с Цветанов е единствено началото на сериозен развой – замяна на елита на ГЕРБ на локално равнище, съобщи Ганев.

Много от структурите са лоялни на Цветанов и на ГЕРБ и в случай че Борисов тръгне на война, тя ще бъде братоубийствена. Но сигурно ще има промени в структурите, разяснява политическият анализатор.

По думите му макар че след евроизборите депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски се появи в Народното събрание, няма съображение да си мислим, че настава някакъв нов стадий в държанието му. Движение за права и свободи минава в нов курс – да има консенсус на няколко политически сили по избрани дела. Това е опция Движение за права и свободи да бъде глас в дела като такива с намаляването на Данък добавена стойност на хляба, медикаментите и книгите, които ще срещат високо публично утвърждение, разяснява Ганев.

Според него няколко месеца преди локалните избори Българска социалистическа партия не е в най-хубавата кондиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР