Изключително вълнуващо представяне в Гласът на България на едно 16-годишно

...
Изключително вълнуващо представяне в Гласът на България на едно 16-годишно
Коментари Харесай

16-годишната Константина Димитрова от Благоевград омагьоса журито в България търси талант, разплака Ив. Лечев, развълнува до сълзи Мария Илиева

Изключително вълнуващо показване в " Гласът на България " на едно 16-годишно момиче от Благоевград. Константина Димитрова извърши необикновено парче с доста възприятие и накара и 4-имата треньори Дара, Иван Лечев, Миро и Мария Илиева,да се извърнат, пленени от гласа и.

Първа се обърна Мария Илиева, за която песента на Константина " Остани тази нощ " е измежду обичаните в репертоара и. Мария Илиева не сдържа страстите си и излезе на сцената и дружно с Константина направиха необикновен дует на песента. Изпълнението им разплака Иван Лечев, обаян от силата на гласовете им. Мария като че ли повдигна духа, самочувствието и силата на Константина, която се отпусна на сцената и сътрови същинско знамение с гласа си.

Така 16-годишната ученичка направи мощна поръчка за присъединяване си в " Гласът на България " и продължава напред с Мария Илиева, като треньор.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР