Изключително удовлетворен съм от срещата с финансовия министър Асен Василев.

...
Изключително удовлетворен съм от срещата с финансовия министър Асен Василев.
Коментари Харесай

Василев уверил Борисов: Централите ще работят до 2038 година

Изключително задоволен съм от срещата с финансовия министър Асен Василев. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

На срещата по отношение на това по какъв начин ще се преглежда и стуктурира бюджетът са участвали и Делян Пеевски и Делян Добрев.

Борисов се обърна към премиера, министрите и миньорите с думите, че блокирането не е излаз и тормози другите жители.

Той е получил удостоверение от Асен Василев, че централите няма да бъдат затворени до 2038 година, а ще работят. По думите му това е много време, технологиите ще напреднат доста. Също по този начин всеки, който желае да напусне, получава 36 заплати, за което подсигурява още веднъж финансовият министър. " В текста да отпадне, че на самите мини може да се прави слънчев парк. Четвърто - върху язовирите няма да се вършат фотоволтаици. Улеснява се до 60 дни бързо да се влага във ВЕИ-та, изключително върху здания, паркинги, молове - там да става бързо. Това, което се съгласи Асен Василев е в случай че вложителят желае удължение да е допустимо. ", изброи Борисов. 

“Надявам се с тази диалогичност на Асен Василев през днешния ден на Министерски съвет към миньорите и работещите там, да успокоим напрежението и да решим проблемите ", добави Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР