Изключително тежко видео бе разпространено от Петър Низамов -Перата тази

...
Изключително тежко видео бе разпространено от Петър Низамов -Перата тази
Коментари Харесай

Перата разпространи страшно ВИДЕО: Дете моли социалните да живее при баща си, майка му го бие и гаси фасове по ръцете му

Изключително тежко видео бе публикувано от Петър Низамов -Перата тази заран.
Ето какво написа Низимов по случая: Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от " Закрила на детето " - Стара Загора, макар, че самото дете им споделя, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там, че е имало подозрение, че даже алкохолиците - майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ!
Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към обществените разбойници: " НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ? " Насилникът се споделя ВАНЬО ШИШКОВ, Районен контрольор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ - СТАРА ЗАГОРА. " Майката " или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители евентуално са я възпитали в принуждение над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални човеци, както и с такива " чиновници " от ДАЗД, които може би поради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са не запомнили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и положителни родители.
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ! Ще изринем Света, само че ще осигурим на това дете обикновено детство и обикновено семейство, каквото татко му може да му обезпечи. А чиновниците на ДАЗД и полицаите, които през днешния ден са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му. Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и постоянно всеки път до момента в който такива лица не бъдат изчистени от обществените служби на нашата блага и свята Родина - България! Служителите от От тук нататък ще си имате работа с нас и юристите ни! А по-късно с надзирателите в пандиза, където ви е мястото и което място няма да ви подмине. Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата интервенция.


По-късно Перата популяризира и фотография на приятеля на майката и разгласява ново известие.


" Това е приятелят на майката. Насилникът на детето Патрик от Стара Загора. ОКАЗВА съдебна експертиза, ЧЕ БАЩА МУ Е БИВШ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!
Внимание! Разпространи неотложно!
Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от " Закрила на детето " - Стара Загора, макар, че самото дете им споделя, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там, че е имало подозрение, че даже алкохолиците - майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ!
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към обществените разбойници: " НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ? "
Насилникът се споделя ВАНЬО ШИШКОВ, Районен контрольор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ - СТАРА ЗАГОРА.
" Майката " или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители евентуално са я възпитали в принуждение над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални човеци, както и с такива " чиновници " от ДАЗД, които може би поради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са не запомнили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и положителни родители.
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ!
Ще изринем Света, само че ще осигурим на това дете обикновено детство и обикновено семейство, каквото татко му може да му обезпечи.
А чиновниците на ДАЗД и полицаите, които през днешния ден са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му.
Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ.
Ние ще се борим с вас и постоянно всеки път до момента в който такива лица не бъдат изчистени от обществените служби на нашата блага и свята Родина - България!
Служителите от
От тук нататък ще си имате работа с нас и юристите ни!
А по-късно с надзирателите в пандиза, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.
Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата интервенция.
ГЛЕДАЙТЕ НИ!
ЗАПОЧВАМЕ! ", закани се Перата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР