Изключително тежка задача ще има Владо Михайлов в следващия епизод

...
Изключително тежка задача ще има Владо Михайлов в следващия епизод
Коментари Харесай

Новият идол на България Владо от Капките призна за голям проблем с Лили Иванова

Изключително тежка задача ще има Владо Михайлов в идващия епизод на Капките, където ще би трябвало да имитира Лили Иванова. 

Едно е да си гледал Фреди Меркюри доста, напълно друго е да се опиташ да го направиш. Тогава виждаш какъв брой е мъчно. 

Това разяснява пред Нова тв Владимир Михайлов, който в неделя разплака цяла България с превъплъщението си като Фреди Меркюри в шоуто " Като две капки вода ".



Влизаш в страстта на песента, само че не прекомерно. Когато виждам Фреди, то и на мен ми се плаче, само че когато имам за задача да се превъплътя в него, е по-различно. Трябва да пъдя дефинира цели, разяснява той.



За да имам сходни зъби, вървях два пъти на професионален зъботехник, който да ми направи отливка от моите зъби. Въобще хората в екипа на шоуто доста добре знаят какво би трябвало да се направи. А зъбите - пееш с тях, до момента в който свикнеш, разяснява Влади. 



Хора като Елвис, като Фреди, може би когато си отидат рано, когато не остаряват пред очите ти, се трансформират в икони на музиката. Но за мен Фреди е голяма галактика, от детството ми, разяснява той.

Предизвикателство е да излезеш и да избухнеш като Фреди в неговата рок версия, покоряваща сцената, само че е и огромно предизвикателство да владееш публиката, посочи той.

Аз не се неистина, че толкоз доста наподобявам на Фреди или че съм го имитирал брилянтно, по-скоро считам, че случката е в сърцата на доста хора, и на мен, по тази причина хората доработват по някакъв метод в главата си и в сърцето си, в страстта си видяното. Иначе не считам, че аз съм разплакал хората, Фреди разплака хората в неделя на сцената, разяснява той.

Сега ще работя върху облика на Лили Иванова и не знам какво ще върша. Репетициите стартират от през днешния ден, тъй като няма време, без значение, че ще имаме една седмица отмора за изборите. Песента ще е " За тебе бях ", добави той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР