„Изключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния и

...
„Изключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Моята партия ще се казва Републиканци за България, готов съм за избори

„ Изключително тежък е политическият живот в България. Има противодействия и това е доста неприятно за страната ни “, съобщи пред бТВ Цветан Цветанов.
Според него през днешния ден Бойко Борисов би трябвало да отиде в Народното събрание.
„ Борисов ще отиде в Народно събрание през днешния ден, само че оставка няма да подаде “, предвижда въпреки всичко Цветанов.
На въпрос дали върви на митинги, Цветан Цветанов отговори, че той персонално не върви, само че негови другари вървят.
Цветанов разкри, че има опити да се спрат хора да се причислят към негов план. Той даде образец за това с Тодор Тодоров от Силистра.
Относно какъв брой са били близки с Борисов, Цветанов съобщи, че в чисто партиен аспект са били извънредно близки, само че в никакъв случай не е бил осведомен с персоналния му живот. „ Аз имам друга ценностна система – крепко семейство, положителни другари, зад които заставам постоянно “, сподели той.
Въпреки всичко Цветан Цветанов съобщи, че не се усеща предаден от премиера и подсети, че в живота всеки избира своя път. „ Аз съм дал прошка всичко. Обида в мен няма “, изясни още той.
На въпрос разделя ли се през нощта Бойко Борисов с револвера си, той отговори, че не знае и разясни, че в никакъв случай не е ходил в спалнята на премиера. Така отговори и по отношение на пачките пари в нощното шкафче.
Относно изказване, че Борисов самичък си е избрал Сотир Цацаров за основен прокурор, Цветанов съобщи, че не знае такова нещо. А във връзка кой е избрал в този момент Иван Гешев, той сподели, че това е направено от Висш съдебен съвет.
Във връзка с това дали е имал упования, че няма да бъдат открити противозаконни неща в договорката му с жилището, Цветан Цветанов изясни, че постоянно е работил по отношение на законите.
Цветанов разкри, че новата му партия ще се споделя Републиканци за България. Те ще бъде позиционирана в център - дясно и ще бъде учредена на 27 август. Той разкри, че партията ще взе участие на изборите, без значение дали ще бъдат идни или постоянни. По думите му Републиканци за България ще се финансира с дарения и ще има структури в цяла България. На въпрос дали Джема Грозданова ще бъде част от неговата партия, Цветанов отговори, че не е водил диалози с нея, само че ще е благополучен, в случай че такива качествени и почтени хора са част от плана му.
Във връзка с това какъв брой гласа може да вземе ГЕРБ на идващите избори, той предвижда, че те ще бъдат към 500 000, а Републиканци за България ще имат към 200 000.
На въпрос какво би му споделил в този момент, Цветан Цветанов отговори, че би му споделил да бъде рационален.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР