Изключително тарикатска схема за почивка си е разработил премиерът Борисов

...
Изключително тарикатска схема за почивка си е разработил премиерът Борисов
Коментари Харесай

САМО В BNEWS! БОРИСОВ ПАК СТИГНА ДО МОРЕТО ПО ЗАОБИКОЛНИЯ ПЪТ! Цяло лято обитава шефски резиденции, препече се...

Изключително тарикатска скица за отмора си е създал министър председателят Борисов това лято. Дойде ли четвъртък, той все потегля из страната - я да инспектира нещо, я ленти да реже, я нещо друго грандоманско. Избира си обиколни направления, тъй че че до 17 часа да е завършил с "инспекциите " и след това - пушек да го няма към морето.

Така минава цялото лято на премиера - от юни до септември, от четвъртък до понеделник. Днес още веднъж си е избрал комфортен маршрут, който да го закара до морето. Първо е правил "инспекция " на строително-монтажните работи по разширението на пътя Пловдив - Асеновград. После се е отклонил да "провери " директния газопровод за Турция в сектора „ Лозенец” - „ Недялско”. А тази вечер... тази вечер ще се плацика в морето, откакто е замазал очите на хората. И по този начин - до понеделник.

Лошо няма, и министър председателят е човек, и той душа носи, и той има потребност от отмора. Лошото е, че той разпалено ни убеждава, че не е почивал нито един ден в годината и не си пуска заплатен отпуск за тези дни. Хем се изкарва Супермен, хем най-после си прибира хиляди левове за насъбран необработен годишен отпуск. Хитро, а?

И до момента в който Борисов чернее като циганче всеки уикенд по резиденции на олигарси, елементарните хора едвам сколасват да отидат за 2-3 дни на море, едвам не го не помнят. И да се повозят по гербаджийските автомагистрали. Всъщност, Борисов май си ги построи за себе си, да стига по-бързо до морето - я до Бургас, я до Варна, я до резиденцията на Вальо Златев. С всички тия "инспекции " най-после стопанската система по Черноморието ще се окаже в пъти по-развита от тази навътре в страната.

За идващия уикенд Борисов също е подготвен с оправданието - този път ще води на море семейство Макрон. Премиерът на Франция Еманюел Макрон ще гостува в България на 25 август, само че Борисов хитро е съобразил, че може да се възползва и го е поканил за ден на море отвън формалната стратегия. Може би желае да се изфука с "класното " море на Ангелкова, по- "класно " и от Лазурния бряг.

Изобщо... министър председателят си е наредил лятната стратегия доста добре. Ние да му мислим.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР