Изключително шокиращо е, за всеки един баща синът му или

...
Изключително шокиращо е, за всеки един баща синът му или
Коментари Харесай

Шефът на КАТ - Русе: Шокиран съм, убеден съм в невинността на Маноел


Изключително шокиращо е, за всеки един татко синът му или детето му е добър. Убеден съм, че Маноел не е направил никакви закононарушения. Това съобщи ст. контрольор Михаил Манов, шеф на „ Пътна полиция “ - Русе, по отношение на ареста на сина му като член на проведена незаконна група, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Манов изясни, че щом има следствие, има някакви данни, само че прокуратурата и съдът ще решат дали има осъществено закононарушение. Синът му е работел като охранител от 1-2 години в нощния клуб на Илия Стоилов, който е брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов и е задържан като началник на незаконна група при акция на ГДБОП в събота в Русе.

„ Маноел си е настрана семейство, не живее с мен. За мен е добър наследник, бил съм непоколебим татко, уповавам се да съм го възпитал вярно “, сподели още Манов.

Той няма да подава оставка от поста си като шеф на „ Пътна полиция “-Русе, защото не вижда причина, нито е имал отношение към незаконната група.

„ Синът ми е пълновръстен жител, носи отговорност за постъпките си. След като е прекрачил границите на закона, надлежно ще си понесе следствията. Това няма по никакъв метод да се свързва с моята работа, аз съм дълготраен чиновник и прецизно съм си изпълнявал отговорностите като подобен “, бе безапелационен Манов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР