Изключително съм развълнуван и щастлив, че Владо Михайлов спечели финала

...
Изключително съм развълнуван и щастлив, че Владо Михайлов спечели финала
Коментари Харесай

Стефан Димитров пред Lupa.bg: Подарявам песен на Владо Михайлов заради таланта му

" Изключително съм разчувствуван и благополучен, че Владо Михайлов завоюва финала на " Като две капки вода " с песента " Болката отляво ", композирана от мен ", показа пред Lupa.bg Стефан Димитров. Именитият композитор дружно с Васил Найденов, който извършва този шлагер към този момент десетилетия, бяха измежду феновете на финала и приветстваха на крайници и с усмивки Владимир Михайлов.

" Владо е доста надарен човек. Аз доста го одобрявам и по тази причина му дадох обещание, че ще му подаря ария. Той е непретенциозно и готино момче. И Господ му е дал харизма. Владо е приключил британска лингвистика, което няма връзка с киното и музиката, само че когато Господ му е дал гений, му е дал ", не скри възхищението си от Владимир Михайлов композиторът

на емблематични песни като " Дано “, „ Иване, Иване “, " Остаряваме постепенно ", " Нека да е лято ", " По първи петли ", " Всичко ми е наред “, „ Сбогом, моя обич “, „ И замириса на море ", „ Събота късен следобяд " и доста други. 



" Владо в действителност ме разчувства и го поканих да бъде специфичен посетител на концерта ни с Богдана Карадочева на 7 август на Античния спектакъл в Пловдив. Там той за пръв път ще изпее и песента, която в този момент ще напиша за него ", добави Стефан Димитров пред Lupa.bg.

" Владо пя няколко мои песни на юбилейния ми концерт в НДК през 2019 година и ги изпя доста хубаво. Знам, че той има и лични части, извършва и непознати песни и пее доста прелестно. Мисля, че ще му е хубаво да има най-малко една ария от мен ", показа още маестрото.



Васил Найденов и Стефан Димитров приветстваха на крайници осъществяването на Владимир Михайлов на песента " Болката отляво "

Една от песните, които Владимир Михайлов извърши преди 4 години в НДК, е от мюзикъла " Бразилски нощи ", основан от Стефан Димитров дружно с режисьора Андрей Калудов. Тогава артистът пя в дует с Кристина Димитрова. На сцената, с цел да поздравят юбиляря, бяха и неговата обичана Богдана Карадочева, Васил Найденов, дует " Ритон ", Йорданка Христова, Люси Дяковска, „ Бон-Бон ”, Ева Пармакова, Вяра Пантелеева и други



" Оттогава наши другари и фенове ни молят да създадем един огромен концерт с Богдана. И преди няколко месеца най-сетне се взехме решение това да се случи на Античния спектакъл в Пловдив. За нас това е доста особено място. Искаме това да бъде едно шоу с другари и с хубава музика. Подбрали сме най-големите ни шлагери като „ Дано “, „ Иване, Иване “, „ Самотен ловджия е сърцето “. В концерта ще има доста изненади и специфични посетители, само че ще ги разгласяваме малко по малко ", сподели още Стефан Димитров пред Lupa.bg.

" Концертът се споделя " Безнадежден случай " като песента, а по този начин се споделя и общата ни книга с Богдана ", добави той. " Май скоро няма да намерим ключа, който сме изгубили, по тази причина сме и обезсърчителен случай ", показа с усмивка естрадният композитор.



" Надяваме се, че ще се получи хубаво и всички ще пеем и ще се забавляваме. Една от изненадите ще бъде и че още веднъж ще съберем групата " Вариант Б ”, с която пяхме дружно с Богдана. В нея участваха пловдивчани. И в този момент, за благополучие, всички са живи и здрави и ще ги поканим. В концерта ни ще взе участие и известният пловдивчанин - китаристът Илия Караянев, прочут повече като Личо Стоунса ", добави композиторът на редица именити песни.



На въпрос на Lupa.bg за какво в България бе прокарана разграничителна линия сред по-възрастните и по-младите реализатори Стефан Димитров отговори: " В света няма такова разделяне на млади и остарели музиканти. Навсякъде има музика, която се извършва от положителни и надарени хора и тогава тя остава. Отделно от това има доста нелепости, които се пишат, еднодневки с порочни текстове, без никаква хармония. За страдание у нас е по този начин.

Кой въобще в света дели музикантите на остарели и млади? Нима песните на Азнавур, който си отиде на 95, са остарели? Нито неговите песни са остарели, нито тези на Франк Синатра, нито на " Бийтълс ". Те са хубава музика. Музиката се дели на две - или е хубава, или не. Няма различен аршин. Единият артист бил на 65 години, другият на 59. Е, и каква е разликата? "

" Ние с Богдана към момента ставаме за сцената. Елате в Пловдив на нашия концерт, който вършим с другари, и ще се убедите! ", предложения феновете си Стефан Димитров.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР