Изключително съм изненадана от това, колеги от ПП-ДБ и г-н

...
Изключително съм изненадана от това, колеги от ПП-ДБ и г-н
Коментари Харесай

Нинова: Преди година в програмата стоеше подписът на Кирил Петков за АЕЦ Белене

Изключително съм сюрпризирана от това, сътрудници от ПП-ДБ и господин Денков, че до такава степен се поклонихте пред ГЕРБ, че даже започнахте да употребявате терминологията на Борисов.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

Подписът на Кирил Петков стои под стратегия отпреди година, в която написа, че ще се развива „ Белене “. Какво се промени?, пита тя.

Декларация от името на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “

Вие чухте ли какво сподели акад. Денков за „ Белене “ – било мочур. Това да ви е познато като изказ? Дотам ли се докарахте умните, красивите, модерните, учените – да говорите с езика на Борисов?

Не, не е мочур, господин Петков. Защото ще Ви прочета какво записахме в програмата, когато управлявахме с Вас по този въпрос: „ Поддържане и развиване на атомните мощности в АЕЦ „ Козлодуй “. Това включва удължение на периода на употреба на съществуващите мощности. 2. Необходимост от създаване на нови нуклеарни мощности. Уточняването на вида на реакторите и площадките да се реши след самостоятелен експертен разбор, който да е обществен и да е на база на икономическа целенасоченост – най-ниска цена и време за създаване “. Отдолу написа реализирано единодушие, стои моят автограф, подписът на Кирил Петков и на другите съдружни сътрудници.

Тук да написа, че зачертавате нуклеарните реактори и продавате нуклеарните реактори на Украйна? Какво промени тази стратегия единствено няма и година по-късно от това държавно управление? Една е смяната – Българска социалистическа партия не е в държавното управление и няма кой в това държавно управление да бъде коректив и да пази националния интерес. Та единствено една година от Стратегия за развиване на енергетиката, под която стоят нашите подписи и която планува, с изключение на „ Козлодуй “, и друга нуклеарна мощ, превърнахте тази тактика в мочур.

Българските жители ще преценяват какви са аргументите. Видяхте ги през вчерашния ден всички с очите си.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР