Изключително съм благодарен на собствениците на плавателни съдове за помощта

...
Изключително съм благодарен на собствениците на плавателни съдове за помощта
Коментари Харесай

Частни лодки със сонар от цялата страна се включиха в издирването на изчензалите в Бургас рибари

Изключително съм признателен на притежателите на плавателни съдове за помощта и жеста, нека има резултат от напъните, сподели кметът Димитър Николов

Пети ден продължава издирването на двамата изчезнали в ез. Мандра риболовци. Днес в търсенето са се присъединили притежатели на оборудвани със сонарни системи лодки от Пловдив, Казанлък, Бургас и Приморско. Така ще се направи опит да се помогне на водолазите от РДПБЗН, които инспектират дъното на язовира.

Първата лодка дойде нощес от Пловдив и от сутринта, дружно с общинската такава, следят с камери дъното на водния басейн. Около 10 ч. през днешния ден в издирването се включи още една лодка, а до обяд ще влязат още най-малко 2.

„ Изключително съм признателен на притежателите на плавателни съдове за помощта и жеста. Дано има резултат от напъните ”, сподели кметът Димитър Николов по-рано през днешния ден.

Припомняме, че двамата риболовци Ивелин и Петър бяха оповестени за търсене на 28 ноември. Оттогава до момента от тях няма ни новина, ни кост. Единственото, до което избавителната интервенция съумя да стигне, е откриването на тяхната лодка, която бе излязла на брега на язовира. С това обаче възможностите за намирането на риболовците живи внезапно понижиха.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР