Изключително прост коментар – никога не сме имали договор с

...
Изключително прост коментар – никога не сме имали договор с
Коментари Харесай

Отговор към ГЕРБ от адвокат заради ДКК: Шумите заради успешното машинно гласуване ли?

Изключително елементарен коментар – в никакъв случай не сме имали контракт с, с Българската банка за развиване. Никога не сме водили договаряния, взели участие в процедури. Това съобщи юрист Иван Тодоров, съучастник в адвокатската фирма " Георгиев, Тодоров и ко ". Източник на също твърди, че измежду документите в ДКК няма настоящ контракт с адвокатската фирма, откакто се появи информация за договор на стойност 1,1 млн. лв..

Веднага поражда въпросът – за какво е този звук? Изяснявам си го поради това, че " Сиела Норма " доста сполучливо организира изборите – 0,37% излезли от строя машини при приблизително 2% в света, акцентира Тодоров. Той е брат на Веселин Тодоров, шеф на " Сиела Норма ". И подсети по какъв начин тъкмо преди изборите избухна скандал с машините за гласоподаване, както и по какъв начин съдът взе решение, че блокирането на 228 машини в действителност е погрешно. От " Сиела Норма " споделиха още тогава, че не са планувани за изборите.
КПКОНПИ ревизира освободения шеф на ДКК Ваня Караганева
КПКОНПИ – дирекция „ Противодействие на корупцията “, стартира инспекция на дейностите на освободения изпълнителен директ...

Нека покажат договорите – аз по какъв начин да покажа нещо, което нямам, акцентира юристът.

С страната съвсем не работим. Имаме най-вече арбитражни каузи, имаме 100% успеваемост. Много от тези каузи са против страната и тя в никакъв случай не се е обърнала към нас – а там става въпрос за десетки милиони, уточни Тодоров пред bTV.

Лена Бориславова от години не работи при нас, продължи Тодоров поради медийни спекулации, че тя е там и вероятно това е причина за връзка с ДКК. Името на Бориславова е спрягано за идващ ръководител на Народното събрание, като част от " Продължаваме промяната ".

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР